Despre noi

Tino Mob este o companie cu capital integral romanesc infiintata in anul 2004, ce produce si comercializeaza mobilier pentru spatii comerciale, mobilier depozitare (industrial), mobilier birouri cat si mobilier casnic. Incercand sa se adapteze celor mai exigente cerinte ale clientilor, Tino Mob a reusit sa puna la dispozitia lor atat produse care tin de avangarda productiei de mobilier precum corianul, cat si cele din spectrul clasic precum lemnul sculptat manual

Tino Mob ofera o gama larga de produse, in functie de nevoile clientilor si consultanta necesara amenajarii spatiilor dorite, printr-un departament de design creativ si ingenios, intr-un mod cat mai functional, flexibil si in acelasi timp ergonomic.

Mentionam flexibilitatea maxima in intampinarea cererilor specifice. Materialele pe care le putem folosi sunt dintre cele mai diverse (MDF vopsit, MDF furniruit, Corian, Pal melaminat, Pal furniruit, Lemn masiv, Lemn stratificat, Lemn masiv sculptat).

Pentru a putea pune la dispozitie pietei romanesti calitatea optima, am incheiat parteneriate de productie – comercializare cu lideri europeni din domeniul productiei de mobilier metalic. Raportul calitate – pret, produsele cat si serviciile oferite ne-au pozitionat in ultima decada intre cei mai activi competitori pe piata de mobilier din Romania.

De peste 10 ani solutii de mobilare

Clienti