Proiecte Speciale

Cautand echilibrul perfect al produselor comercializate, combinand originalitatea si modernul, raportate la exigentele clientilor, incepand cu anul 2011 Tino Mob a achizitionat o linie de productie automatizata pentru productia de corian. In acelasi timp compania dezvolta activitatea de productie pentru lemn masiv stratificat si lemn masiv sculptat.

Corianul este un material compus din minerale naturale si rasini acrilice care cu ajutorul tehnologiei de termoformare poate fi transformat in orice forma dorita. Vine intr-o paleta foarte variata de culori, este modern,omogen, neporos, inert, reparabil si netoxic.

Contrastul perfect cu acest material modern, la cerintele clientilor avangardisti, Tino Mob il creeaza prin arta sculpturilor in lemn. Ea este arta autentic romaneasca, modalitatea perfecta de a scoate in evidenta frumusetea mobilierului din lemn masiv.

Cu ajutorul vastei experiente ale sculptorilor parteneri, Tino Mob poate crea mobilierului din lemn masiv atat un aspect traditional cat si unul modern, in oricare dintre ele regasindu-se imaginile geometrizate ale conceptiilor tuturor clientilor de gen.

Atat mobilierul din corian cat si cel din lemn masiv ofera performante excelente pe termen lung,imbinarile sunt foarte discrete si confera personalitate oricarui tip de mediu, atat interior cat si exterior.

Citeste mai mult
Inchide

Galerie Foto

De peste 10 ani solutii de mobilare

Clienti