Craftera-Logo-alb

Soluțiile Craftera

Noua eră a imprimării de mobilier 3D

TinoMob prezintă Craftera, brandul care deschide o nouă eră în producția de mobilier
pe piața din România.

Craftera – Inovație prin creație

La Craftera, inovăm procesul de producție de mobilier pentru o gamă largă de industrii.

Deținem o imprimantă 3D de ultimă generație, de mari dimensiuni, care ne permite să îndeplinim orice așteptări ale partenerilor noștri. Cu ajutorul acesteia, aproape orice e posibil.

Acum, la scară largă, dar cu atenție la cele mai mici detalii.

Redefinim conceptul de imprimare.

Răspundem nevoilor oricărui business care își propune să fie cu un pas în față. Suntem conștienți că viitorul industriei stă în utilizarea de materiale reciclabile în procesul de producție.

De aceea, folosim materiale provenite din surse sustenabile, precum granule sau peleți de lemn, oferind astfel flexibilitate, rapiditate în producție și costuri competitive.

Pe scurt, este mai mult decât imprimare 3D, este o artă.

Tehnologie prietenoasă cu natura

Nevoia de a proteja mediul înconjurător este din ce în ce mai mare. De aceea, procesul de imprimare folosit de Craftera este complet sustenabil. Imprimantele 3D sunt alternativa de care avem nevoie pentru un mediu mai curat și mai protejat.

Folosim tehnologie nordică de ultimă generație, concepută special pentru materiale din resurse regenerabile, versatile și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Vă invităm să inovăm împreună!

Perfecțiunea stă în detalii.

Craftera îți pune la dispoziție soluții integrate, indiferent de industria din care faci parte.

Avem în spate nu doar experiența TinoMob, unul din cei mai mari producători de mobilier din România, ci și o echipă ingenioasă, pregătită să răspundă oricăror exigențe.

Imprimăm rapid și sustenabil mobilier 3D, de la mici la mari dimensiuni, cu o capacitate între 1 și 8 kg pe oră. Cu cât mai mare, cu atât mai bine! Gândim la scară largă, împreună.

Unic, sustenabil, accesibil.

Contact