Proiectare & Servicii

Precizie și creativitate

Departamentul de proiectare și inovație oferă soluții ingenioase din 2004. Punem accent pe amenajarea inteligentă încă din faza de proiectare, prin dezvoltarea de soluții personalizate, flexibilitate în acord cu nevoile clientului, îmbinând designul modern cu funcționalitatea fiecărui sistem.

Susținem relațiile pe termen lung și oferim asistență clienților în crearea unui spațiu de lucru inovativ

Materiale originale, metode și tehnologii de ultimă generație prezentate în format 2D sau 3D în funcție de nevoile clienților.

TinoMob se concentrează în totalitate pe soluții originale, iar echipa de proiectare și inginerie realizează cercetări pentru a crea noi metode și instrumente menite să îmbunătățească și să inoveze fluxul de lucru.

Departamentul de inovare TinoMob

Îndrăznește să creezi experiențe unice de vânzare!

Pe lângă producerea de mobilier comercial, am extins experiența noastră de amenajare a spațiilor prin creații personalizate, originale care să reinventeze experiența de vânzare integrată în povestea fiecărui brand.

Transformăm nevoile clienților în produse curajoase și relevante care depășesc sfera unui simplu mobilier.

Conturează detaliile care fac diferența în campania ta de marketing, încurajează clientul să interacționeze cu produsul, înclină către tehnologie, acceptă provocarea unei experiențe unice de vânzare a clientului tău.

Ținând cont de design, cerințele de rezistență sau buget, TinoMob folosește o varietate de materiale adaptate spațiului amenajat, pentru a crea unitate între povestea ta de brand și dorința clientului.

Vino să proiectăm împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Contact