we believe
in forever

TinoMob este o companie cu capital integral românesc ce produce și comercializează mobilier personalizat pentru spații comerciale, industriale, depozite, birouri, cât și mobilier rezidențial.  

Încă din 2004, TinoMob furnizează soluții inovative care răspund nevoilor clienților noștri ținând cont de funcționalitatea, ergonomia, circulația, stocarea, bugetul și stilul de viață, relevante pentru imaginea de brand sau personală.

Credem că spațiile în care desfășurăm afaceri și cele pe care le numim „acasă” ne reprezintă și vorbesc despre noi în moduri subtile, dar impresionante! 

Ele reflectă filozofia și stilul nostru de viață, gustul propriu și interfața cu partenerii, clienții, angajații sau prietenii.

Sculptori de mobilier pentru spații comerciale sau rezidențiale.

De la avangarda producției de mobilă – cum ar fi mobilierul Corian® – la cele aparținând spectrului clasic – precum lemnul sculptat manual, furnizăm clienților noștri soluții funcționale pentru o varietate de spații.

De la proiectare pâna la execuție, punem accent pe funcționalitate, flexibilitate și ergonomie. Prin intermediul ingeniozității departamentului de proiectare și design dăm viață și celor mai inedite idei și oferim consultanța necesară amenajărilor personalizate.

Acordăm o atenție deosebită detaliilor și viziunii partenerilor noștri, astfel încât produsele fabricate să îndeplinească cele mai înalte standarde de pe piață, printr-un raport excelent calitate-preț.

Gestionăm proiecte speciale, apreciate și menționate de publicațiile internaționale de design, activând printre jucătorii de top de pe piața mobilierului din România.

Proiectând viziunea spațiului tău,TinoMob creează mai mult decât mobilier.

Prioritatea noastră este să oferim soluții originale clienților noștri. Echipa de proiectare și inovare cercetează continuu și descoperă noi metode și instrumente pentru îmbunătățirea și eficientizarea fluxului de lucru.

TinoMob proiectează și produce toate tipurile de mobilier din lemn masiv, lemn stratificat, MDF, pal melaminat, metal, Corian, cât și accesorii pentru rafturi, afișaje, spații de depozitare, zone alimentare și nu numai.

Transformăm nevoile clienților, folosind tehnologii și utilaje moderne prin intermediul echipei de specialiști cu experiență și viziune, în mobilier funcțional, ergonomic, adaptat cerințelor estetice. Ne place să depășim sfera unui simplu mobilier. Creăm noi tendințe ce devin parte integrantă a  brandurilor, generând creștere și profit.  

Clienți și proiecte, inovație și experiență, cunoștințe tehnice și determinare pentru producție remarcabilă. Aceste valori definesc TinoMob, compania cu tradiție și viziune pe piața mobilierul din România.

Vino să proiectăm împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Contact