Proiecte

Abordare ingenioasă și personalizată

TinoMob oferă o gamă variată de produse destinată spațiilor comerciale în acord cu ultimele tendințe de design și tehnologie.

Mobilier comercial

TinoMob furnizează soluții integrate, precum și produse personalizate adaptate nevoilor afacerii tale. 

Ne numărăm printre cei mai mari producătorii de mobilă cu tradiție din România. 

Propunem clienților noștri soluții personalizate pentru spații comerciale, printr-o abordare practică atât prin proiectare, cât și prin execuție.

Mobilier din lemn

Mobilier unicat ce se remarcă prin îmbinarea desăvârșită a materialelor moderne cu arta sculpturii în lemn. Mobilierul nostru din lemn masiv este destinat în special iubitorilor stilul clasic, celor care apreciază arta sculpturilor manuale, finisat cu măiestrie de specialiștii noștri pentru a deservi functionalul, dar și cele mai rafinate gusturi artistice. 

Printre proiectele ce ne recomandă putem aminti de Magazinul Gusturi Românești care aduce în prim – plan arhitectura tradițională. Acest proiect pune în evidență mobilierul atent lucrat manual, combină “noul” cu “vechiul” într-o poveste autentică. 

Mobilier Corian®

EXPRESIVITATE ȘI LIBERTATE

După ce am ajuns să deținem cele mai bune standarde în ceea ce privește calitatea producției și design-ului, am decis să dezvoltăm proiecte speciale caracterizate prin modernism și ingeniozitate.

Corian, precum și mobilierul din lemn masiv oferă performanțe excelente pe termen lung, conferind personalitate oricărui tip de spațiu interior sau exterior.

HoReCa

Punem accent pe specificul afacerii tale, pe cerințele de proiectare a brandului și găsim împreună soluțiile potrivite pentru magazinului tău.

Îmbinăm armonios viziunea și povestea ta, cu experiența noastră în producție de mobilier și soluții practice pentru a crea experiențe unice celor ce trec pragul magazinului tău.

Depozite & Logistică

Ne mândrim că am asistat clienții noștri în planificarea, proiectarea, organizarea și executarea structurilor de mobilier, contribuind astfel la eficientizarea fluxurilor și proceselor de lucru și implicit la creșterea profitabilității afacerii lor.

Experiența noastră are ca rezultat final produse care răspund la o varietate de cerințe funcționale și de rezistență, confecționate după standarde de înaltă calitate adaptate depozitelor și spațiilor industriale.

Alte proiecte

TinoMob furnizează soluții funcționale pentru o varietate de spații, fie că vorbim de spații publice, rezidențiale sau birouri. 

Ne-ar plăcea să fim parte din proiectul tău, să creăm un spațiu unde toată lumea este binevenită și se bucură din plin de timpul petrecut împreună. 

Vino să proiectăm împreună cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Contact