Soluții

Precizie și creativitate

Oferim o gamă variată de soluții, bazate pe nevoile clienților, cât și consultanța necesară pentru integrarea spațială a mobilierului dorit.

Mobilier comercial

Bazându-ne pe tehnologii de performanță și pe rețeaua vastă de parteneri, ne propunem să oferim întotdeauna cea mai bună soluție pentru clienții noștri, adăugând plus valoare fiecărui proiect de mobilier. 

În funcție de design, rezistența la uzură sau buget, mobilierul comercial poate fi produs dintr-o gamă variată de materiale și adaptat cu ușurință în amenajarea propriului spațiu comercial.

Mobilier personalizat pentru produse alimentare

Mobilier special conceput pentru plasarea produselor alimentare & băuturi.

Furnizăm soluții potrivite pentru expunerea oricărui tip de produs alimentar, de la legume fructe, alimentare perisabile, până la cele de băcănie și băuturi fine. Garantăm utilizarea materialelor de cea mai bună calitate și a design-ului modern, adaptate oricărui tip de proiect.

Mobilier Corian®

EXPRESIVITATE ȘI LIBERTATE

Corian este un material compus din minerale naturale și rășini acrilice care prin tehnologia utilizată poate fi transformat în orice formă dorită. 

Se pretează pentru suprafețe care se cer sterilizate: mese, blaturi de bucatarie, cât și pentru pereți de interior/exterior. Este disponibil într-o gamă variată de culori cu aspect modern, neted, neporos, inert, reparabil și netoxic.

Lemn sculptat la comandă

Conceptul se bazează pe vechile tradiții românești și pe transpunerea valorilor existente în sculptarea lemnului ridicat la rang de artă. Cu ajutorul sculptorilor noștri, TinoMob produce mobilier din lemn masiv cu aspect tradițional și modern, deopotrivă.

Rafturi metalice

Îmbinând proiectarea cu măiestria și inovația, asistăm clienții noștri în planificarea personalizată a lucrărilor metalice, producând mobilier care să răspundă propriilor nevoi de business.  

TinoMob crede în fuziunea dintre funcționalitate și ergonomie, în soluții personalizate din metal care să răspundă problemelor de eficiență a proceselor și fluxurilor de lucru, pentru a crește productivitatea și profitabilitatea în business.

Acoperire electrostatică

TinoMob vine în întâmpinarea clienților care caută cele mai bune alternative pentru a înlocui mobilierul existent prin recondiționarea mobilierului existent sau prin reamenajarea de noi spații la costuri mai mici. 

Din 2013 am dezvoltat alternativa de acoperire electrostatică pentru clienții care doresc să extindă durata de viață a  mobilierului, oferindu-i un aspect reîmprospătat, mai aproape de tendințele actuale. Acoperirea electrostatică este o soluție potrivită și pentru cei care vor să confere un aspect unitar mobilei compusă din piese diferite.

Alte soluții

TinoMob oferă soluții integrate și mobilier personalizat, în funcție de nevoile afacerii tale, indiferent de dimensiunea spațiului: rezidențial sau birouri, având la dispoziție o varietate de materiale cum ar fi MDF, pal melaminat, lemn masiv, metal, Corian și nu numai. 

Acordăm o atenție deosebită detaliilor și cerințelor clienților și ne asigurăm că produsele de artizanat îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Ne menținem printre cei mai activi jucători de pe piața mobilierului din România prin viziune artistică, soluții personalizate, tehnologii moderne, varietate de materiale și un raport excelent calitate – preț.

Împreună proiectăm cele mai bune soluții pentru afacerea ta!

Contact